Hei Alkon viiniasiantuntija, jätä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin me lähetämme sinulle infon kaikista Muru Winesin upeista viineistä mitä löytyy Alkon kautta.

parhain terveisin Mikko ja Samuil

Vuoden punaviini 2023 on täällä – Ch. Lamarselle 2019

Viinilehti on valinnut vuoden 2023 punaviinin ja se julkistetaan keskiviikkona 29. marraskuuta. Tänä vuonna raadin valinta osui Muru Winesin maahantuomaan Ch. Lamarselleen vuodelta 2019.

Tieto on varmasti saavuttanut teidät Alkon kautta ja useat myymälät ovatkin jo tilanneet ensimmäisen satsin tätä herkkua. Toimitus Ranskasta saapui eilen, torstaina, ja tänään teemme ensimmäiset toimitukset logistiikkaan jo saapuneiden tilausten osalta.

Tuotetta on maassa rajallinen määrä, joten teidänkin myymäläänne kannattaa tehdä tilaus nyt pikimmiten. Jos olet jo tehnyt tilauksen, kannattaa miettiä lisätilauksen tekemistä jo tässä vaiheessa.

Faktat viinistä ovat tässä:

VUODEN PUNAVIINI 2023

Ch. Lamarsalle 2019

Hinta 29,53€

Tuotenumero: 946137

Tuote Alkon sivuilla: https://www.alko.fi/en/products/946137/Ch-teau-Lamarsalle-2019/

Ch. Lamarsalle tulee Saint Emilion viinialueen yhdestä satelliitiista Montagesta. Tämän upean punaviinin Cabernet Franc ja Merlot rypäleet on kerätty käsin ja ne on saaneet olla 18kk tammessa ennen pullotusta. Viinilehden arvosteluissa esiin nousevat ”Tyylikäs huippuviini” ja ”edullinen ostos”. Tuote on nautittavissa jo nyt mutta kehittyy toki vielä muutamien vuosien ajan. Suosittelemme dekantoimaan viinin tuntia ennen tarjoilua.

Viinillisin terveisin,

Samuil & Mikko

Muru Wines

ps. jos sinulla on kysymyksiä, niin Mikko (mikko@murudining.fi) tai puh. +358 50 4661161 vastaa mielellään.