Stiltonkohokas ja päärynäkompotti

Annoksia

4

annosta
Valmistusaika

10

minutes
Keittoaika

15

minutes
Valmistus yhteensä

25

minutes

Ainekset

  • Normaalisuolainen voi    25gr

  • Vehnäjauho                                        25gr

  • Maito                                                   75gr

  • Stilton.                                            50gr

  • Munankeltuainen                                               2

  • Munanvalkuainen                                            2,5kpl

  • Suola, pippuri                                   

  • Sitruunamehu

  • Päärynäkompotti
  • Päärynää                                           3 kpl

  • Hillosokeria 1dl

  • Vaniljatanko 1kpl

  • Vesi 1/2dl

  • Suola

Ohjeet

  • Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho ja sekoita kunnolla. Lisää maito ja kypsennä. Lisää juusto ja
    sekoita hyvin joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla. Lisää keltuainen ja sekoita
    hyvin. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää jäähtyneen massan sekaan varovaisesti nostellen.
  • Annostele massa hyvin rasvattuihin kohokasvuokiin ja paista 190 asteisessa uunissa 12-15
    minuuttia.
  • Kuori ja kuutio päärynät. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä matalalla lämmöllä kunnes on
    saavutettu haluttu hillomainen rakenne.

Suosittelemme näitä viinejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *