Hirvi tournedo, tattipyree

Annoksia

4

annosta
Valmistusaika

10

minutes
Keittoaika

8

minutes
Valmistus yhteensä

22

minutes

Ainekset

  • Hirven filee     400 gr

  • Amerikanpekonia                                         4 siivua

  • Timjamia                                                   1 oksa

  • Voi                                      1dl

  • Suola, pippuri                                                

  • Tattipuree
  • Herkkutatteja                                       200gr

  • Shalottisipulli 1kpl                   

  • Valkosipuli 1kynsi

  • Timjamia 1oksa

  • Rosmariini 3-4 lehteä

  • Voi 100gr

  • Kerma 2dl

  • Konjakki 1rkl

  • Suola, pippuri

Ohjeet

  • Leikkaa filee 4 yhtä suureen palaan. Rulla palat pekoniin yhdeltä laidalta. Paista pannussa kaunis
    pinta molemmin puolin ja kypsennä uunissa siten että sisälämpö on noin 50 astetta. Anna vetäytyä
    foliolla peitettynä noin 10 minuuttia.
  • Puhdista sienet huolella ja pilko noin peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Pilko myös sipuli,
    valkosipuli, timjami ja rosmariini pieneksi. Lämmitä pannu lisää öljyä ja paista sieniä, sipuleita ja
    yrttejä. Kun sienet alkavat saada hieman väriä niin lisää öljy ja jatka paistamista vielä muutama
    minuutti. Lisää konjakki ja kiehauta alkoholi pois. Lisää kerma keitä hetki. Kaada kaikki pannusta
    tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Suosittelemme näitä viinejä

70,11 
40,62 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *